Betoncentrales

Olivier Construct beschikt over twee betoncentrales, samen vormen ze een eenheid van kracht, know how en service. De betoncentrale aan het kanaal levert stortklaar beton, de betoncentrale aan de Lodewijk de Raetlaan staat voor verschillende betonproducten verkrijgbaar met puin- en met natuurlijke granulaten.

Uitgewassen beton

betonshowroom

Uitgewassen beton vertegenwoordigt een unieke benadering van betonvloeren, waarbij het subtiele reliëf een onmiskenbaar authentieke uitstraling creëert.

Met een breed scala aan buitentoepassingen, variërend van opritten tot terrassen en onder carports, biedt uitgewassen beton een grenzeloze mogelijkheid tot expressie van stijl en karakter.

We nodigen u graag uit om onze indrukwekkende toonzaal te ervaren. Bezoek is mogelijk op afspraak via 0475/316 388.

Noordkaai 13

Deze centrale, in 2016 van Holcim overgenomen, levert en haalt stortklaar beton af. Zij ligt aan het kanaal Leie-Roeselare, een economische en ecologische troef voor het lossen van basisgrondstoffen. Bovendien makkelijk bereikbaar vanaf de E403. De centrale beschikt over het BENOR keurmerk, synoniem van kwaliteitsgarantie.

Deze centrale levert volgende producten: zichtbeton, paalfunderingen, polierbeton, staalvezelbeton, uitgewassen beton, printbeton, beton op samenstelling, stapelblokken Voor de klanten staan we klaar met technisch advies en persoonlijke service. De centrale beschikt over een up-to-date mixervloot, betonpompen en een weegbrug.

Lodewijk De Raetlaan 29

De betoncentrale ligt recht tegenover de burelen van Olivier Construct (Lodewijk de Raetlaan 24 Izegem). Wij leveren en halen alle soorten cementgebonden producten en recyclagemateriaal, zowel met puingranulaten als met natuurlijke granulaten samengesteld. Het betreft gestabiliseerd zand, mager beton en beton op samenstelling, steenslagfundering, walsbeton, drainerend beton als wegenisbeton. Ons gamma bevat eveneens andere granulaten als duinzand, rijnzand, kalksteenslag, dolomiet of porfier.

Copro-Granulaten

Copro-Granulaten kunnen afgehaald of geleverd worden

Verhaal in de kijker